lunes, 13 de abril de 2009

LA LECTURA

Joan Fuster ens parla sobre la lectura i sobre els diferents tipus de lectors que hi ha.
La lectura crec que és un tema molt important per a les persones, sobre tot per als que volen aprendre més coses, enriquir el seu vocabulari, deixar anar la seva imaginació i moltes més coses.
La lectura és un tema que ha viscut amb l'home des del començament de l'història. L'home sempre ha llegit, bé perquè li agradava o bé per obligació.
Llegint es poden aprendre moltíssimes coses.
Avui dia la lectura es pot trobar en molts llocs diferents com per exemple en revistes, diaris, a internet, etc, no només ha de ser necessàriament un llibre.
Jo crec que encara que no ens agradi llegir ho hauriem de fer per obligació i no obligatoriament hem de llegir només llibres, encara que siguin els més adequats. Si un llibre ens aborreix podem llegir altres coses.
La societat d'avui dia penso que cada cop li dóna menys importància a la lectura, sobre tot els joves, ja que es distreuen amb altres coses, coses que poden ser inútils.
Amb l'aparició de les revistes, diaris, etc, la gent li dóna menys importància als llibres que són els més interessants.

1 comentario:

Severus dijo...

Quantes voltes has repetit el mot "obligació" o algun derivat seu?